Bij onderstaande opleidingsinstituten kun je je laten opleiden tot researchprofessional op NLQF6 niveau. Het maakt niet uit of je al lang of nog maar kort als researchprofessional werkt; tijdens de opleiding ga je flink verdiepen, leer je anders naar je werk te kijken en begrijp je bepaalde onderzoekshandelingen uit een protocol veel beter. Daarnaast bouw je een netwerk op met collega's uit het land.

Kijk op de sites van beide opleidingen, ga op onderzoek uit, neem contact op met de opleiders, vraag collega's naar hun ervaringen en bespreek op je werk het belang van deze opleiding.

Amstel Academie

Het opzetten en uitvoeren van klinisch wetenschappelijk onderzoek kan tegenwoordig alleen nog met een gekwalificeerd onderzoeksteam. De researchcoördinator/ -verpleegkundige maakt deel uit van dit team en coördineert onder supervisie van de hoofdonderzoeker de verschillende fases van het onderzoek.

Klik hier om meer te lezen over deze opleiding
Breederode Hogeschool

Het opzetten en uitvoeren van klinisch wetenschappelijk onderzoek kan tegenwoordig alleen nog met een gekwalificeerd onderzoeksteam. De researchcoördinator/-verpleegkundige maakt deel uit van dit team en coördineert onder supervisie van de hoofdonderzoeker de verschillende fases van het onderzoek.

Klik hier om meer te lezen over deze opleiding

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)