‘Bij- en nascholing’ is onderwijs dat met het beroep te maken heeft. Vanuit het ziekenhuis/instelling kan bij- en nascholing verplicht zijn zoals scholing in Good Clinical Practice. Er zijn vele bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland die scholing op het gebied van onderzoek aanbieden. Dit loopt uiteen van ethiek tot wetenschappelijke literatuur zoeken. Het aanbod is groot echter het aanbod specifiek voor Research Professionals is klein. Naast de (verplichte) bij- en nascholing zijn er ook diverse opleidingen die aansluiten bij het vakgebied. 

Op zoek naar passende bij-en nascholing? Hier staan suggesties voor zoektermen die kunnen helpen bij het vinden van bij- en nascholing en opleidingen. 

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)