Deskundigheid

Deze pagina gaat over de deskundigheid van Research Professionals 

Researchopleidingen bij Breederode Hogeschool (advertentie)

Researchverpleegkundige / Clinical Research Coördinator

Na de opleiding ben je als Researchverpleegkundige expert op het gebied van het begeleiden en ondersteunen van klinisch wetenschappelijk onderzoek. Door gebruik te maken van actuele praktijkgerichte opdrachten sluit de opleiding naadloos aan op de praktijk. In samenwerking met researchprofessionals en gastdocenten uit de praktijk belichten de verschillende aspecten van het vakgebied, waardoor je uitstekend opgeleid wordt om in de praktijk proefpersonen, arts-onderzoekers, verpleegkundigen en anderen in alle fases van klinisch wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen. Je ontwikkelt toepasbare kennis van wet- en regelgeving omtrent patiëntveiligheid en kwaliteit van onderzoek.

 

Researchmedewerker

In deze post-mbo opleiding tot Researchmedewerker wordt een breed scala aan onderwerpen aangeboden die betrekking hebben op de uitvoer van wetenschappelijk onderzoek. Deze geaccrediteerde opleiding biedt jou de kans om de juiste competenties en beroepsattitude te ontwikkelen, die nodig zijn voor een optimale beroepsuitoefening.

 

Monitortraining voor wetenschappelijk onderzoek

Naast een korte update ten aanzien van de geldende wetgeving komen tijdens deze training de basisbeginselen van het monitoren uitgebreid aan bod. Met behulp van casuïstiek worden de verschillende monitorbezoeken besproken. Na deze training ben je conform de geldende vereisten in staat een juiste monitoring uit te voeren bij wetenschappelijk onderzoek.

 

Masterclass Proefpersoneninformatie: tips & tricks rondom informeren

Tijdens deze masterclass behandelen we de volgende onderwerpen:
1. Eisen gesteld door wetgeving aan mondelinge en schriftelijke informatie
2. Mondelinge informatie: gesprekstechnieken ondersteunend aan het informed consent gesprek
3. Workshop schrijven: Iedereen begrijpt mijn PIF!

 

Klik op onderstaande link voor meer informatie:

ADVERTENTIE

Breederode-advertentie

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!