Je bent van harte welkom om lid te worden. Ruim 1500 praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners zijn lid van onze afdeling.

Lidmaatschap loopt via V&VN waar wij een afdeling van zijn. Klik op de button 'Lid worden' rechtsboven deze pagina. De contributie voor het aanvullende lidmaatschap van onze afdeling voor 2021 vastgesteld op € 40,50.

De afdeling kent 3 belangrijke pijlers:
* deskundigheidsbevordering
* beroepsontwikkeling
* de leden

Deze 3 pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vóór en dóór leden is niet voor niets ons motto.

Doe mee en bepaal mee. Over onze afdeling, maar zeker ook over (de toekomst) van jouw beroep.
Sluit je vandaag nog aan!

Exclusief

Leden van de afdeling hebben door in te loggen op Mijn V&VN exclusief toegang tot o.a. verslagen van de Algemene Afdelings Vergadering, presentaties van de scholingen en themabijeenkomsten, presentaties van congressen etc.

Tevens ontvang je

  • 6x per jaar het vakblad TvPO
  • korting op de toegang tot het jaarcongres

Community V&VN Social

V&VN is een beroepsvereniging met een eigen community waar je professionals in de zorg elkaar ontmoeten, informatie delen, vragen stellen, nieuws vergaren en kennis opdoen.
Daarbinnen hebben veel afdelingen een deel dat is toegespitst op het eigen vakgebied.

Ook onze afdeling heeft zo'n eigen deel. Helemaal toegespitst op praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners. Exclusief voor jou!

V&VN Social gaat binnenkort van start

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)