De zorg voor de kwetsbare oudere patiënt vraagt behalve een specifieke aanpak en benadering ook om passende kennis en expertise. Op website van het Platform Ouderenzorg vind je als praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner informatie en tools waarmee je de kwetsbare oudere patiënt kunt herkennen en ondersteunen binnen je eigen spreekuur. Het biedt handvatten hoe de specifieke zorgvraag in kaart te brengen is en op welke wijze je gestructureerde zorg in gang te zetten. Ook is er achtergrondinformatie te vinden die kan helpen je vakkennis te verdiepen.

Dit is hét platform voor de ouderenzorg! Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ouderenzorg, of ben je op zoek naar informatie, richtlijnen of meetinstrumenten Neem dan een kijkje op deze website!

Het platform ouderenzorg is een initiatief van V&VN Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners

naar platform ouderenzorg

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!