Wegwijzer meten met eHealth

  • 7 november 2023
  • Nieuwsbericht
  • Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners

Twee jaar geleden is het project Duurzaam implementeren van doelgericht meten met eHealth in de eerstelijns zorgpraktijk (DOE MEE) gestart om een ondersteuning te ontwikkelen voor de inbedding van eHealth in de eerstelijns zorgpraktijk.

De ondersteuning bestaat uit een website www.metenmetehealth.nl, die via een wegwijzer de zorgprofessional ondersteunt bij alle vragen over het waarom, wat en hoe van meten, én het vinden, kiezen, doelgericht gebruiken en implementeren van eHealth meettoepassingen.

De wegwijzer ondersteunt de zorgprofessional bij het maken van keuzes die op zijn praktijk van toepassing zijn, waarbij gebruik gemaakt kan worden van verschillende inspirerende tools, tips en best practices.

De Medische Vakcommissie van V&VN-PVK-POH en NVvPO heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van deze website.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)