TvPO: nieuw tijdschrift voor alle praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen

  • 3 juli 2020
  • Nieuwsbericht
  • Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners
Logo Tvpo 350Px Vierkant

Een gloednieuw tijdschrift is verschenen: TvPO, Tijdschrift voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen. Dit tijdschrift is een samensmelting van het tijdschrift TPO De Praktijk (gemaakt door NHG, V&VN PVK-POH en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum) en het vakblad De POH van de NVvPO.

Door deze samenwerking van alle beroepsverenigingen en de uitgeverij is één tijdschrift ontstaan voor alle praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen met een oplage van bijna 6.000 exemplaren. Bij het tijdschrift hoort ook een website, die toegankelijk is voor lezers, en een tweemaandelijkse nieuwsbrief. TvPO verschijnt zes keer per jaar.

In TvPO vindt de lezer onafhankelijke vakinhoudelijke informatie, achtergrondartikelen, interviews, informatie over persoonlijke ontwikkeling,  arbeidsvoorwaarden en verenigingsnieuws.

De redactie, die bestaat uit vertegenwoordigers van alle verenigingen, hoort graag tips, opmerkingen en ideeën voor artikelen via tvpo@bsl.nl.

 

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd