Samen komen we verder, veel verder!

  • 11 mei 2022
  • Nieuwsbericht
  • Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners

Beste collega,

Als Bestuur V&VN afdeling PVK-POH hebben we als doel jullie belangen te vertegenwoordigen in de beroepsuitoefening en professie. Om dat goed te kunnen doen is het belangrijk dat we weten wie onze achterban is. Daarnaast helpt het ons in de verdere strategie en planning op korte en langere termijn.

Daarnaast werken we binnen de afdeling met actieve leden. Dit zijn leden die zich actief inzetten op een onderwerp of thema gebaseerd op de vraag vanuit jullie als PVK-POH-ers.  De tijdsduur en gevraagde inzet is wisselend en afhankelijk van het thema. Door te werken met actieve leden en hun dagelijkse ervaringen vormen we een stem omtrent de thema's die ons werkveld raken. Dit is de reden waarom we hier graag ook meer aandacht voor vragen.

Bij de aanmelding voor het lidmaatschap is er echter geen notitie mogelijk van wie je bent, welke sector je werkzaam bent, het aantal jaren ervaring etc..  

Om hier een duidelijk beeld van te krijgen, willen we je uitnodigen enkele vragen te beantwoorden. Dit kost je slechts 5 minuten.

Link naar de poll

Deze uitvraag blijft openstaan tot 30 juli 2022.  Daarna zullen we de uitkomsten met je delen.

In de toekomst willen we vaker in deze vorm contact houden om op de hoogte te blijven van onderwerpen die spelen onder onze achterban om zo in te kunnen blijven spelen op de actualiteit.

Heb je nog vragen/opmerkingen/suggesties?  Meldt ze dan per e-mail aan ons secretariaat via secretariaat.pvkpoh@venvn.nl

Alvast bedankt voor je informatie!

Warme groeten, namens het bestuur V&VN afdeling PVK-POH

Marleen, Trudy, Michel, Antje, Stella en Yvette 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!