Nieuw: Keer Diabetes2 Om Digitaal!

  • 20 oktober 2020
  • Nieuwsbericht
  • Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners
Keerdiabetes2om

Keer Diabetes2 Om Digitaal is een innovatie uit de keuken van Voeding Leeft waar langere tijd achter de schermen aan is gewerkt. Professionele begeleiders hebben inmiddels ruime ervaring en expertise in deze vorm en kunnen deelnemers ook via deze weg goed begeleiden in hun omkeerproces. De opzet en inhoud is exact hetzelfde als het reguliere programma, alleen de verbinding en het groepsproces is online. Deze vorm is ook al afgestemd met de zorgverzekeraars en dient voorlopig ter vervanging van de fysieke dagen. Klik voor de details op de knop of neem contact op met David Bakx, regiomanager zorgrelaties. Mail: david@voedingleeft.nl

Vanuit de eigen vertrouwde omgeving, in kleine groepen met veel aandacht, vergoed door veel verzekeraars en tegen gereduceerde eigen bijdrage (50 euro). Het programma wordt ondersteund door een nieuw, gebruiksvriendelijk online platform waarin mensen o.a. samenkomen, inspiratie vinden, recepten, weekplanners delen en hun eigen voortgang bijhouden. Professionele teams zijn ervaren in het online op inspirerende, warme, verbindende maar vooral ook resultaatgerichte manier van begeleiden van mensen met diabetes type 2, teneinde de ziekte om te keren.

website Keer Diabetes2 Om

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)