De huisartsenzorg draait door

  • 1 juli 2022
  • Nieuwsbericht
  • Wet- en regelgeving

De huisartsenzorg draait door!

Op vrijdagmiddag 1 juli 2022 komen duizenden zorgprofessionals uit de eerstelijn samen op het Malieveld voor de manifestatie "Iedereen een huisarts".

Live talkshow
Samen met partnerorganisaties NVvPO, NVDA, NAPA, NVvPM, LHV, SBOH en VPH verzorgen wij als afdeling i.s.m. Medische Scholing aansluitend van 17.00 tot 18.00 uur een online live-talkshow: De huisartsenzorg draait door! waarin deelnemers aan de actie hun woord doen onder begeleiding van host Ted van Essen. Verschillende beroepsverenigingen en genodigde gasten sluiten aan tafel aan om samen de knelpunten en oplossingen te bespreken voor de eerstelijnszorg.

Kijk deze gratis talkshow in de trein wanneer je op de terugweg bent van de manifestatie, op de bank als je net thuis bent gekomen van de manifestatie of natuurlijk gezamenlijk in de huisartsenpraktijk als jij degene bent die de zorg staande houdt tijdens de manifestatie. 

Aanmelden
Schrijf je hier in om gratis deze talkshow te volgen. 

De Huisartsenzorg Draait Door

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!