Bijeenkomst V&VN "Wat is voor jou de toegevoegde waarde van het V&VN-Lidmaatschap"?

  • 15 januari 2024
  • Nieuwsbericht
  • Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners

Op 15 januari a.s. organiseert de V&VN een bijeenkomst "Wat is voor jou de toegevoegde waarde van het V&VN-Lidmaatschap"?

Ze nodigt de V&VN verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten uit om mee te denken over de waarde van het lidmaatschap van V&VN.

In deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over jullie wensen en behoeften met betrekking tot het V&VN lidmaatschap. Samen geven we antwoord op vragen als; Wat zijn de essentiële taken en onderdelen van jouw beroep? Wat zijn de resultaten en voordelen die jij wil bereiken bij het uitvoeren van je vak? Welke pijnpunten, problemen en uitdagingen ervaar jij? Hoe kan V&VN je ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen en de pijnpunten verminderen?

𝐖𝐚𝐧𝐧𝐞𝐞𝐫: maandag 15 januari 2024, Tijd: 12.30-16.30 uur, we starten met een nieuwjaarslunch!  
𝐖𝐚𝐚𝐫: V&VN, Orteliuslaan 1000, 3528 BD Utrecht.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Stuur een mail naar Esmé: e.verkerk@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)