Bestel nu campagnematerialen PUUR rookvrij!

  • 8 april 2021
  • Nieuwsbericht
  • Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners
Puur Rookvrij Banner

Bestel nu campagnematerialen PUUR rookvrij!

De landelijke campagne PUUR rookvrij zet mensen die roken op een positieve manier aan tot het doen van een effectieve stoppoging. U als (zorg)professional bent belangrijk voor een succesvolle stoppoging.

Op Puurvoorprofs.nl kunnen (zorg)professionals nu ook posters, flyers en visitekaartjes van PUUR rookvrij bestellen. Met deze materialen kunt u mensen die roken bekend maken met PUUR rookvrij en met de mogelijkheden om te stoppen met roken. Een eerste stap naar PUUR rookvrij.

Komt u in contact met mensen die roken? Wilt u hen motiveren om rookvrij te worden én blijven? Of wilt u als organisatie of gemeente helpen om de campagne PUUR rookvrij te verspreiden?

Ø Hang de posters op in de wachtkamer of bij de receptie

Ø Leg de flyers in de wachtkamer en geef ze mee aan mensen die roken

Ø Leg de visitekaartjes in iedere spreekkamer en geef ze mee aan mensen die roken

Ø Bestel hier de gratis campagnematerialen en draag bij aan PUUR rookvrij

Wilt u meer weten of doen om PUUR rookvrij te verspreiden? Kijk op www.puurvoorprofs.nl voor meer informatie, tips en materialen.

naar campagnematerialen

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!