Jaarcongres POH in de praktijk

  • 4 november 2022
  • Congres/Symposium
  • Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners

Als praktijkondersteuner speel je een belangrijke rol in de zorg voor jouw patiënt. Kennis van actuele thema’s en de nieuwste medische inzichten zijn daarbij essentieel. Want hoe kun je je werk goed organiseren, voer je een goed gesprek met je patiënt en blijf je op de hoogte van wijzigingen in richtlijnen?

Speciaal voor jou als praktijkondersteuner en praktijkverpleegkundige
Op deze en nog veel meer vragen krijg jij antwoord tijdens het Jaarcongres POH in de praktijk. Een unieke dag, speciaal voor jou als praktijkondersteuner en praktijkverpleegkundige. Tijdens deze volledige verzorgde dag bieden we je vakinhoudelijke kennis over bijvoorbeeld CVRM, ouderengeneeskunde en astma/COPD, maar staan ook thema’s als zorgen voor jezelf en leefstijlgeneeskunde op het programma.

Een unieke dag uit speciaal voor jou, jij komt toch ook?

Meer informatie en inschrijving vind je hier

Georganiseerd in samenwerking met NVvPO en V&VN PVK-POH.

ZOR 0668 Headers POH 660X440

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!