19e Langerhans Symposium Utrecht 'Diabeteszorg door dik & dun'

  • 15 juni 2023
  • Congres/Symposium
  • Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners

Je zorgt voor jouw patiënten met diabetes door dik en dun. Sommige grijpen adviezen met beide handen aan waardoor de diabetes in remissie komt terwijl anderen het spreekuur bij voorkeur mijden.

En wat doe je als de patiënt wel wil, maar een eetverslaving of een slechte slaap een optimale behandeling in de weg staat?

Daarnaast veranderen inzichten continu: Maakt het uit of iemand heup- of buikvet heeft en is een SGLT2-remmer wel voor iedereen geschikt? Welke nieuwe middelen kunnen we in de (nabije) toekomst verwachten?

Al deze vragen worden beantwoord op het 19e Langerhanssymposium op 15 juni 2023.

Naast een sterk inhoudelijk programma met top experts uit heel Nederland, maken we er natuurlijk ook weer een feestje van, zowel in Utrecht als voor de kijkers thuis. Bijzijn is meemaken!

Liever het symposium vanuit huis volgen? Schrijf je dan in voor de online editie van het 19e Langerhanssymposium. 

Meer informatie over het programma en de wijze van inschrijven vind je hier

Door Dik En Dun

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!