Rondetafelbijeenkomsten Expertisegebied Pijnverpleegkundige

  • 12 januari 2022
  • Nieuwsbericht
  • Pijnverpleegkundigen
Richtlijnen

Voor alle leden van V&VN Pijnverpleegkundigen

In 2011 is na het van start gaan van het project “Verpleegkundigen en Verzorgenden 2020” op verzoek van een aantal afdelingen het project Expertisegebieden gestart. In deze Expertisegebieden werd op basis van het basis - beroepsprofiel, de kennis en kunde van gespecialiseerde verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten beschreven.  Ook nu is op verzoek van de afdelingen het project voor de 2e edities van de Expertisegebieden van start gegaan.

Het eerste Expertisegebied pijnverpleegkundige stamt uit 2014. Een aantal van jullie is daar destijds bij betrokken geweest. Al enige tijd geleden heeft het bestuur aangegeven dat dit wat verouderd is en dat het tijd is voor een update. We zijn heel blij dat we in februari 2022 hiermee kunnen starten.

De basis voor het Expertisegebied (ook de 2e edities) komt uiteraard van de beroepsgroep zelf, van jullie dus. Om (digitaal) met jullie in gesprek te gaan over de essentie van jullie specialisatie en over hetgeen jullie onderscheid van andere groepen V&V, hebben wij 2 ronde tafel bijeenkomsten gepland in MS Teams op:

Dinsdag 1 februari van 19.00 – 20.30 uur of
Donderdag 3 februari van 19.00 – 20.30 uur 

Je kunt je opgeven via het volgende e-mailadres: g.zwaan@venvn.nl onder vermelding van de datum van jouw voorkeur. Iedereen ontvangt van te voren het vergaderverzoek via MS Teams.

Wees er snel bij want bij elke bijeenkomst kunnen maximaal 25 personen aanwezig zijn.

Indien je niet aanwezig kunt zijn bij de digitale bijeenkomsten dan heb je later nog de mogelijkheid op je aan te melden voor een leesronde via de mail. Hieraan kunnen een beperkt aantal leden deelnemen.

Wij kijken ernaar uit om jullie te zien en te spreken!

Bestuur V&VN Pijnverpleegkundigen

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!