Nieuw lid gezocht voor de SIG Onderwijs

  • 16 november 2022
  • Nieuwsbericht
  • Pijnverpleegkundigen

Nieuw lid gezocht voor de SIG Onderwijs

Geïnteresseerd in het organiseren van scholingen? Wordt dan lid van de SIG onderwijs. Een gezellige, actieve werkgroep die 3 x per jaar een scholing regelt.   

De SIG bestaat nu uit 4 leden en heeft 1x per 6 weken in de avonduren via Microsoft Teams een overleg moment. Naast de doelstelling van de SIG ligt de focus vooral op het organiseren van geaccrediteerde themabijeenkomsten voor de afdeling Pijnverpleegkundigen.  

De leden van de SIG vormen een enthousiaste groep waarvan de leden deelnemen vanuit hun passie voor kennisdeling, kwaliteitsbevordering en samenwerking.

Jouw deelname aan de SIG, die een enorme schat aan waardevolle informatie oplevert, kan je ook opvoeren in het Kwaliteitsregister van de V&VN zodat je punten bijgeschreven krijgt. 

Bij interesse mail dan voor 1 december naar Annemarie Padmos, de voorzitter van SIG Onderwijs, via annemarie.padmos@gmail.com.

Wij komen graag met jou in contact!

#voorledendoorleden

Banner Onderwijs Aangepast 1000Px

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!