Gezocht: bestuurslid Pijn Alliantie In Nederland

  • 7 februari 2020
  • Nieuwsbericht
  • pijnconsulenten

V&VN Pijnverpleegkundigen zoekt 1 nieuw lid voor afvaardiging in het Algemeen Bestuur van de Pijn Alliantie In Nederland.
De Pijn Alliantie In Nederland is een samenwerkingsverband van medische/wetenschappelijke verenigingen en patiëntenorganisaties en heeft tot doel de beste kwaliteit informatie te geven rondom de zorg, onderwijs en wetenschap teneinde de zorg voor de pijnpatiënt te verbeteren.

Ook V&VN Pijnverpleegkundigen is aangesloten bij dit samenwerkingsverband. Kim Wabeke en Martin Blomenkamp zijn namens de afdeling afgevaardigd als lid in het Algemeen Bestuur van de PAIN.

Na enkele jaren wil Martin het stokje overdragen en zoekt hij een vervanger.
Ben jij dat?
Je wordt zeker niet in het diepe gegooid, maar loopt eerst enkele maanden mee.
Wil jij je kennis verdiepen, netwerk uitbreiden, bij andere verenigingen in de keuken kijken en bestuurlijke ervaring opdoen?
Praat dan eens met Martin . Hij is te bereiken via martinblomenkamp@gmail.com

Klik hier voor de website van de PAIN

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!