Hét platform voor leren in de zorg!

V&VN Opleiders heeft al jaren een hechte band met het vakblad OenG: Jacqueline Dijkstra, oud bestuurslid van V&VN Opleiders, is hoofdredacteur. Leden van V&VN Opleiders kunnen tegen een gereduceerd tarief een abonnement op OenG krijgen.

OenG dient de professional die zich in de onderwijs- en zorgpraktijk bezig houdt met de opleiding en verdere ontwikkeling van verpleegkundigen en verzorgenden in de zorg- en welzijnssector.

Het tijdschrift verschijnt zeven maal per jaar. Daarnaast publiceert OenG ook iedere twee weken een nieuwsbrief met daarin de meest recente ontwikkelingen en nieuwtjes uit het werkveld.

De redactie van OenG bestaat uit  Joke van Alten, Sjors Groeneveld, Rob Schrijver en Mariël Rondeel

Op de website, onderwijsengezondheidszorg.nl, vindt u de meest recente uitgave en daarnaast het gehele archief met een handige zoekfunctie. Mocht u nog geen abonnee zijn dan kunt u zich hier ook abonneren.

U kunt ook contact opnemen met hoofdredacteur Jacqueline Dijkstra, via redactie@onderwijsengezondheidszorg.nl

Opzegging lidmaatschap

Als je lid bent van de afdeling Opleiders en je hebt ook een abonnement op het magazine van OenG dan is de volgende informatie belangrijk om te weten. 

Bij het opzeggen van het lidmaatschap van V&VN Opleiders wordt het abonnement op OenG niet automatisch opgezegd. Dit betekend dat dit apart opgezegd moet worden.

Hieronder leggen wij jullie uit hoe jullie dit kunnen doen:

 Mail je opzegging voor de afdeling V&VN Opleiders voor 1 december naar info@venvn.nl zodat je het volgende kalenderjaar geen factuur meer ontvangt hiervoor en het lidmaatschap voor de afdeling wordt stopgezet.

 Je lidmaatschap loopt altijd tot 31 december van het huidige kalenderjaar. 

 Een abonnement van OenG dient telefonisch via 0881102006 of per email via OenG@spabonneeservice.nl te worden opgezegd met in achtneming van 2 maanden opzegtermijn.

Opzegging van het V&VN-lidmaatschap staat dus niet gelijk aan opzegging van het abonnement op OenG. 

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur V&VN Opleiders

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)