Hét platform voor leren in de zorg!

V&VN Opleiders heeft al jaren een hechte band met het vakblad OenG: bestuurslid Jacqueline Dijkstra is er hoofdredacteur, en leden van V&VN Opleiders kunnen tegen een gereduceerd tarief een abonnement op OenG krijgen.

OenG dient de professional die zich in de onderwijs- en zorgpraktijk bezig houdt met de opleiding en verdere ontwikkeling van verpleegkundigen en verzorgenden in de zorg- en welzijnssector.

Het tijdschrift verschijnt zeven maal per jaar. Daarnaast publiceert OenG ook iedere twee weken een nieuwsbrief met daarin de meest recente ontwikkelingen en nieuwtjes uit het werkveld.

De redactie van OenG bestaat uit Ineke van Aken, Joke van Alten, Joke van der Meer, Inge Pool, Mariël Rondeel en Astrid Schat.

Op de website, onderwijsengezondheidszorg.nl, vindt u de meest recente uitgave en daarnaast het gehele archief met een handige zoekfunctie. Mocht u nog geen abonnee zijn dan kunt u zich hier ook abonneren.

U kunt ook contact opnemen met hoofdredacteur Jacqueline Dijkstra, via redactie@onderwijsengezondheidszorg.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!