Definitieve Keuze

Beste opleider in de zorg,

Graag nodigen wij je uit voor het V&VN Opleiders Congrestival met het thema ‘Het Opleiders oplaadstation’ op donderdag 30 mei 2024 van 13-20 uur in Amsterdam. Zet deze datum alvast in je agenda en meld je zo snel mogelijk aan via onderstaande uitnodiging. Hoe eerder, hoe goedkoper!

Met een gevarieerd programma willen we jou, als opleider in de zorg, inspireren om met de uitdagingen van vandaag en de toekomst aan de slag te gaan. Laad je batterij op door zelf te ervaren en actief te leren. Dit doen we op een mooi terrein dat ruimte geeft om te netwerken en te leren van en met elkaar onder het genot van een hapje, drankje en dansje. In de ochtend starten we met een live radio uitzending zodat we je tijdens je reis naar Amsterdam alvast kunnen enthousiasmeren. Naast live interviews is er ook de mogelijkheid om zelf vragen te stellen en verzoeknummers aan te vragen.  

Alvast een tipje van de sluier: 

  • Iliass el Hadioui, stads- en onderwijssocioloog, vertelt ons over kansengelijkheid, professionele intimiteit en leren en werken in/met verschillende generaties.
  • Artikelen Wand (Hier presenteren opleiders eigen praktijkvoorbeelden, ben je geïnteresseerd om hier een bijdrage aan te leveren, laat het even weten).
  • Workshop Podcast maken.
  • Petrouschka Wind-Werker vertelt over vertrouwen in vakmanschap.
  • Via VR-ervaring opdoen met klinisch redeneren.
  • Bureau Strakz sluit de dag af met het WK Breinbruisen (begeleid door Suzanne Verheijden en Miel Verstappen). 

We hopen jullie te zien op 30 mei bij UP events (Tom Schreursweg 8, 1067 MC Amsterdam)!

De congrestivalcommissie

Uitnodiging en aanmelden Congrestival

Website congres

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)