Calander

ALL netwerkbijeenkomst

Save-the-date

Op 15 juni 2023 is er een ALL netwerkbijeenkomst voor verpleegkundig specialisten (i.o.) die zich bezighouden met de zorg voor ALL-patiënten.

Doel is opbouwen van netwerk waarin kennis kan worden gedeeld. Tevens zal er een scholing plaatsvinden. Het zal in Utrecht zijn en eind van de middag starten. Exacte tijd, locatie en programma volgen nog. 

Noteer de datum vast in de agenda!

Laptop Online

E-learning Bewegen en kanker voor verpleegkundigen

Voor mensen met kanker is het wenselijk dat ze in een vroeg stadium worden gewezen op het belang van bewegen en de mogelijkheden hierbij. Om verpleegkundigen hierbij handvatten te geven is de e-learning Bewegen bij kanker ontwikkeld door Noordhoff in samenwerking met V&VN Oncologie en Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL), namens de partners van het Landelijk Overleg Paramedische en Psychosociale Oncologische Zorg (LOPPSOZ). Een interview met Kim van Leeuwen, oncologie-/senior verpleegkundige (Haga Ziekenhuis), lid themawerkgroep Psychosociale zorg V&VN Oncologie en betrokken bij de ontwikkeling van deze e-learning.

Meer informatie
De e-learning Bewegen en kanker is gratis voor leden van V&VN Oncologie. De kosten voor niet-leden is € 30,--. De e-learning is geaccrediteerd door V&VN met 1 punt. Voor meer informatie en deelname: bekijk de ZorgPad Professional catalogus.

Naast de e-learning Bewegen en kanker is er ook een e-learning en een masterclass psychosociale zorg voor verpleegkundigen ontwikkeld. Met in de masterclass ook aandacht voor bewegen en kanker.

Laptop Online

Webinars indolent non-hodgkinlymfoom en multipel myeloom

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, je dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.

Calander

Masterclass CLL

Vanuit de TWG Hematologie geven we jaarlijks op verschillende plaatsen in het land een masterclass CLL.

Hiervoor dien je je wel aan te melden, maar is ook goed voor 1 accrediatiepunt.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)