Calander

Dutch Hematology Congress

De data voor het 15e Dutch Hematology Congress zijn bekend: 25 - 26 - 27 januari 2023, Congrescentrum Papendal in Arnhem. Na twee jaren van een virtueel congres, staan de pijlen nu gericht op een fysiek evenement op Congrescentrum Papendal in Arnhem in 2023. De DHC organisatie stelt momenteel het programma samen voor het 3-daagse 15e DHC en het 1-daagse 10e Verpleegkundig Symposium. 

Verpleegkundig Symposium
De TWG Hematologie, onderdeel van V&VN Oncologie, organiseert in samenwerking met het Dutch Hematology Congress op 26 januari 2023 opnieuw het symposium voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Er wordt een afwisselend programma gepresenteerd.

Calander

4e Multidisciplinair symposium systemische amyloïdose

Het 4e Multidisciplinair Symposium Systemische Amyloïdose vindt plaats op vrijdag 14 april 2023 in Hotel Utrecht (Van der Valk).

Systemische Amyloïdose is een complexe ziekte op meerdere gebieden. Behalve de zeldzaamheid is de diagnostiek ingewikkeld en gespecialiseerd. Door diverse types pre-cursoreiwitten, zoals vrije lichte ketens of transthyretine, kunnen amyloïd fibrillen ontstaan die in verschillende mate diverse organen aantasten. De behandelingsmogelijkheden nemen sterk toe en daardoor zal deze ziekte steeds meer aandacht krijgen.

Laptop Online

E-learning Bewegen en kanker voor verpleegkundigen

Voor mensen met kanker is het wenselijk dat ze in een vroeg stadium worden gewezen op het belang van bewegen en de mogelijkheden hierbij. Om verpleegkundigen hierbij handvatten te geven is de e-learning Bewegen bij kanker ontwikkeld door Noordhoff in samenwerking met V&VN Oncologie en Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL), namens de partners van het Landelijk Overleg Paramedische en Psychosociale Oncologische Zorg (LOPPSOZ). Een interview met Kim van Leeuwen, oncologie-/senior verpleegkundige (Haga Ziekenhuis), lid themawerkgroep Psychosociale zorg V&VN Oncologie en betrokken bij de ontwikkeling van deze e-learning.

Meer informatie
De e-learning Bewegen en kanker is gratis voor leden van V&VN Oncologie. De kosten voor niet-leden is € 30,--. De e-learning is geaccrediteerd door V&VN met 1 punt. Voor meer informatie en deelname: bekijk de ZorgPad Professional catalogus.

Naast de e-learning Bewegen en kanker is er ook een e-learning en een masterclass psychosociale zorg voor verpleegkundigen ontwikkeld. Met in de masterclass ook aandacht voor bewegen en kanker.

Laptop Online

Webinars indolent non-hodgkinlymfoom en multipel myeloom

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, je dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.

Calander

Masterclass CLL

Vanuit de TWG Hematologie geven we jaarlijks op verschillende plaatsen in het land een masterclass CLL.

Hiervoor dien je je wel aan te melden, maar is ook goed voor 1 accrediatiepunt.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!