Hematologie

Welkom verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten werkzaam binnen de hematologie!

De tumorwerkgroep (TWG) Hematologie is een landelijk netwerk voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten werkzaam binnen de hematologie.

We zetten ons in om de verbinding te blijven vinden/zoeken tussen verschillende hematologische zorgprofessionals (verpleegkundige en verpleegkundig specialisten). Wat kunnen we van elkaar leren, waren lopen we tegenaan in onze dagelijkse praktijk?

Met o.a. deze voornemens proberen we meningsvorming, persoonlijke ontwikkeling en beroepsmatige groei te stimuleren. Dus niet alleen maar (saai) vergaderen, maar juist inspiratie opdoen en enthousiasme over ons vak uitwisselen en elkaar vinden.

Wil je lid worden van de TWG hematologie? 

Wil je een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van je vak, de uitvoering van onze goede voornemens, dan wel een keer vrijblijvend een vergadering bij wonen? Dan ben jij diegene naar wie we op zoek zijn!

Ben je nieuwsgierig naar en enthousiast geworden over de TWG Hematologie?

Meld je aan via twghematologieoncologie@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)