De TWG Gynaecologie bestaat uit een kleine actieve groep en biedt ruimte voor uitbreiding met leden. Gestreefd wordt naar een evenredige spreiding, academisch- niet academisch, en deelnemers uit het hele land. De leden komen drie of vier maal per jaar bij elkaar, waarbij naast de reguliere agenda ook een actueel thema belicht wordt.

Locatie IKNL Utrecht.

De kerngroep bestaat uit:

Voorzitter: Ankie Krol (Meander)
Vicevoorzitter: Jolanda Kosterman (UMC Utrecht)
Secretaris/penningmeester: Moniek Kamps (MUMC+)
Multi-media/PR: Samantha de Bruin (AvL)

Email: twggynaecologieoncologie@venvn.nl

Er is gekozen om met de deelnemers aan verschillende aandachtsvelden te werken. Met elkaar, en op basis van externe vraag, wordt bepaald waar de prioriteit ligt.

De  aandachtsvelden zijn:
- Cervix (carcinoom en CIN)
- Vulva (carcinoom en VIN)
- Endometrium (carcinoom en EIN)
- Ovarium (carcinoom)

Zeldzame gynaecologische maligniteiten zoals vaginacarcinoom, trofoblasttumoren, sarcomen en verschillende vormen van ovariummaligniteiten worden behandeld aan de hand van  specifieke vraag/casuïstiek. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)