Loopt er in jouw ziekenhuis een mooi project om de zorg voor kankerpatiënten te verbeteren?

Om het leven van een oncologiepatiënt te verbeteren, is het belangrijk dat de zorg zo veel mogelijk is ingericht rondom de patiënt. Veel ziekenhuizen en zorgprofessionals ontwikkelen projecten om de zorg en kwaliteit van leven voor oncologiepatiënten te verbeteren. Helaas worden deze vaak niet door andere ziekenhuizen gezien.

Op www.depatientcentraal.nl worden effectieve, patiëntgerichte projecten uit alle Nederlandse ziekenhuizen verzameld. Hierdoor worden kennis en ervaring gedeeld.

Elk jaar wordt uit de nieuwe inzendingen door een onafhankelijke jury en het grotere publiek een winnend project gekozen. De winnaar ontvangt de P-Bokaal voor beste project met daaraan gekoppeld een grant van maximaal € 7.500,00 van Servier waarmee het project een stap verder kan worden gebracht.

Loopt er in jouw ziekenhuis een mooi project om de zorg voor kankerpatiënten te verbeteren? Deel dit project en ding mee naar de P-Bokaal 2023 via www.depatientcentraal.nl.

P-Bokaal 2023

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)