Gastro Enterologie (2)

Welkom verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten werkzaam binnen de GE Oncologie!

De tumorwerkgroep (TWG) Gastro Enterologie (GE) is een landelijk netwerk voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten werkzaam binnen de GE Oncologische zorg.

Wij zetten ons in voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor patiënten met Gastro-Enterologische maligniteiten.

Dit willen wij bereiken door verbinding te zoeken met collega’s in het land, uitwisselen van onze dagelijkse ervaringen, uitnodigen van inspirerende sprekers op de vergaderingen, delen van projecten in de verschillende centra en zelf opzetten van landelijk wetenschappelijk onderzoek en scholingen organiseren.

Om dit te bereiken komen wij een aantal keer per jaar in contact met elkaar, zowel met de gehele groep als in kleinere werkgroepen. Zowel digitaal als live op locatie. Om elkaar zo enthousiast te maken, te inspireren om de eigen dagelijks zorg te verbeteren.

Nieuwsgierig geworden naar de TWG GE Oncologie?
Wil je een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van je vak, de uitvoering van onze goede voornemens, dan wel een keer vrijblijvend een vergadering bij wonen? Dan ben jij diegene naar wie we op zoek zijn!

Meld je aan via: twggastro-enterologieoncologie@venvn.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)