📣 Verpleegkundig specialist gezocht voor werkgroep passend behandelplan

  • 13 maart 2020
  • Nieuwsbericht
  • Oncologie

De Regionale Oncologienetwerken hebben, mede mogelijk gemaakt door het Citrienfonds, een werkgroep passend behandelplan (PB) opgericht.
Deze werkgroep bestaat uit meerdere partijen, allen gelieerd aan de oncologische zorg. Het doel van de werkgroep is 2 ledig.
1) Ophalen, verbinden en uitdragen van de kennis uit projecten binnen en buiten het Citrienfondsprogramma naar regionale oncologienetwerken die kunnen bijdragen aan het realiseren van het doel van het thema PB
2) Borgen van het gedachtengoed van het model PB in het zorglandschap zodanig dat na het beëindigen van het Citrienfondsprogramma  de ingezette ontwikkeling doorgang krijgt.
  
De inpunt vanuit de verpleegkundige (specialist) mag hier natuurlijk niet ontbreken. Aan V&VN Oncologie is gevraagd om te participeren in deze werkgroep en daarom zoeken we jou!
 
Ben jij,
· Verpleegkundig specialist, werkzaam binnen de oncologie?
· Betrokken bij het opstellen en/of uitvoeren van oncologische behandelingen?
· Beschikbaar om 1 x per 4-6 weken een bijeenkomst bij te wonen. De werkgroep komt samen van 11.00 uur tot 16.00 uur in Utrecht, tussen liggend eventueel telefonisch overleg?
· De stem van de beroepsgroep die zijn/haar stem kan laten horen, als afgevaardigde vanuit V&VN Oncologie?
· In staat het bestuur terug koppeling te geven van de voortgang van het project
· Iemand die het leuk vindt om zijn netwerk te vergroten en te kunnen bijdragen aan het organiseren van de oncologische zorg?
 
Dan vragen we jou te reageren naar secretariaatoncologie@venvn.nl.
 
Wil je graag aanvullende informatie dan kun je ook contact opnemen met het secretariaat.
 
Vanuit het Citrienfonds is er een financiële vergoeding mogelijk.
 
 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.