Update 2: project 'vast aanspreekpunt' V&VN Oncologie

  • 5 november 2019
  • Nieuwsbericht
  • Oncologie
Werkfoto Roos en Brigit

Op vrijdag 19 juli jl. hebben we weer een productieve werksessie gehad! Afgelopen maanden heeft de focus gelegen op het uitbreiden van het netwerk. We hebben hierbij inspirerende en enthousiasten professionals mogen ontmoeten. Dit heeft geresulteerd in een samenwerkingsverband met patiëntenvereniging NFK en kennisinstituut IKNL. Goed om te zien dat zoveel projecten met elkaar samen hangen, waarbij het vast aanspreekpunt steeds weer opnieuw een belangrijk en noodzakelijk thema blijkt te zijn. Bundeling van krachten en het verbeteren van kwaliteit van de oncologische zorg staat hierbij voorop! 

De komende tijd gaan we aan de slag met het vormgeven van de werksessie ‘vast aanspreekpunt’ op de Oncologiedagen 2019 in november. Dit wordt een werkvorm waarbij aan de hand van de resultaten van IKNL wij in gesprek met jullie willen gaan wat betreft het project. 
Daarnaast hebben we een creatieve werkvorm voor ogen om jullie meer inzicht te geven in de ontwikkelingen binnen het project. Hou hiervoor de website van V&VN Oncologie en de facebook pagina in de gaten.

Allemaal een fijne zomer gewenst en tot snel,

Brigit Kistemaker en Roos Schrijer

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)