NIEUWE DATUM V&VN Oncologiedagen (30) 31 mei & 1 juni 2022

  • 2 december 2021
  • Nieuwsbericht
  • Oncologie
Oncologiedagen 2021

38e V&VN Oncologiedagen

Van uitstel komt GEEN afstel! Bij deze kunnen we melden dat de 38e V&VN Oncologiedagen plaatsvinden op (30) 31 mei en 1 juni 2022, in de ReeHorst te Ede.

Naar aanleiding van de aanhoudende COVID-19 pandemie waren we genoodzaakt het congres te verplaatsen. Het streven is om het programma zoals bedacht voor 2021 aan te bieden en wij hopen jou dan ook te zien in het voorjaar van 2022.

Deelnemers die reeds waren registreert voor de 38e editie zijn door het congressecretariaat geïnformeerd over zijn/haar inschrijving. De inschrijving voor nieuwe deelnemers opent op korte termijn, gelieve hiervoor de website en nieuwsbrieven in de gaten te houden.

Tevens maken we van de nood een deugd. Binnen het programma maken we ruimte voor een ‘late break sessie’ waarin actuele ontwikkelingen, gericht op onderzoek en projecten, worden besproken. Mocht jij nog een project of onderzoek hebben uitgevoerd waar je meer over wilt vertellen, dan nodigen we jou uit om een abstract in te dienen voor 15 januari 2022. Wie weet ben jij één van de sprekers in deze sessie. Voor het aanmelden van je abstract, klik hier.

Graag tot ziens op (30) 31 mei en 1 juni!

Mede namens,
Bestuur V&VN Oncologie
Commissie V&VN Oncologiedagen
 

Oncologiedagen.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)