Kankerzorg in de anderhalvemeter-samenleving, wat is jouw ervaring?

  • 26 oktober 2020
  • Nieuwsbericht
  • Oncologie
NFK Kankerzorg

Op 6 oktober jl. startte NFK, samen met SONCOS, V&VN Oncologie en het Netwerk Verpleegkundig Specialisten Oncologie, een nieuwe Doneer Je Ervaring-peiling ‘Kankerzorg in de anderhalvemetersamenleving, wat is jouw ervaring?’.

Met deze online vragenlijst willen wij nagaan hoe (ex-)kankerpatiënten, medisch specialisten, oncologieverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten de aangepaste zorg ervaren. We gaan dieper in op de aanpassingen die zijn gedaan in de zorg. Zo vragen we onder andere hoe de afspraken op afstand worden ervaren. Wat zijn de voor- en nadelen? En hoe heb je de coronamaatregelen ervaren?

Ook verpleegkundigen die in de oncologie werken maar geen lid zijn van V&VN Oncologie, vragen wij deze peiling in te vullen. 

Lees meer
Kankerzorg in de anderhalvemeter-samenleving

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)