In memoriam

  • 17 oktober 2023
  • Nieuwsbericht
  • Oncologie
Onco Natascha Schrama

Natascha Schrama overleden

Op 13 oktober 2023 bereikte ons het nieuws dat Natascha Schrama een dag eerder is overleden. Dit bericht was onvoorstelbaar en schokte ons allen.

Natascha was sinds 2018 voorzitter van de V&VN commissie Oncologiedagen. In al die jaren hebben we haar leren kennen als een enthousiaste collega die zich met veel passie inzette voor de organisatie van de Oncologiedagen.

In haar loopbaan bij de commissie ontmoette zij meerdere uitdagingen, zoals het omzetten van de Oncologiedagen in Verdiepingsdagen en de maatregelen rondom de Covid-19 pandemie. Natascha liet zich niet uit het veld slaan. Ze bleef positief en boog flexibel mee met wat er wél mogelijk was.

Dit jaar worden de 39e Oncologiedagen georganiseerd.  We hebben met elkaar het volledige programma samengesteld en wat was Natascha er trots op! Volgend jaar zou haar kroon op het werk worden. Ze had grootse plannen voor de 40e Oncologiedagen. Uiteraard zal de commissie Oncologiedagen haar gedachtegoed meenemen. We betreuren het enorm dat zij het zelf niet meer mee mag maken.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)