HEMATOLOGIE ON TOUR PODCAST

  • 3 februari 2022
  • Nieuwsbericht
  • Oncologie
Hematologie On Tour (1)

Vakkennis bijhouden is een MUST, maar soms lastig en tijdrovend. Ontwikkelingen in de hemato-oncologie staan echter niet stil. De tumorwerkgroep Hematologie (onderdeel van V&VN oncologie) biedt in samenwerking met Servier, de podcastserie “Hematologie on Tour aan om ontwikkelingen in het land te volgen.

Word bijgepraat over onderwerpen als proactieve zorg in de oncologie, zorg voor ouders met kanker, late effecten na kankerbehandelingen, ambulante stamceltransplantatie, fertiliteit en seksualiteit. Kim Messelink, hematologie verpleegkundige in het Radboudumc en gastdocent op de RadboudUMC health academy en Bert Crevals, Medical Science Liaison hematologie bij Servier, gaan in gesprek met verschillende experts over bovenstaande onderwerpen.

Deze podcastserie is bedoeld voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten werkzaam binnen de hematologie, maar is ook zeker relevant voor andere professionals in de oncologische zorg!

Beluister de podcast

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)