Goed nieuws: E-learning Kanker en werk is klaar!

  • 10 mei 2022
  • Nieuwsbericht
  • Oncologie
Laptop2

Welke problemen ondervinden patiënten met kanker als ze terug willen keren naar het werk? Welke (zorg)professionals en instanties bieden ondersteuning hierbij? Door vroege opsporing en betere behandelmethoden genezen steeds meer mensen (deels) van kanker.

De meeste (ex-) kankerpatiënten kunnen na hun behandeling weer aan het werk. Veel mensen ondervinden echter problemen bij het vinden van een nieuwe balans tussen werk en tijd voor rust en herstel.
In de online cursus wordt uitgebreid ingegaan op belangrijke aspecten rondom kanker en werk.

Na het afronden van de e-learning heb je voldoende kennis om de patiënt met kanker te ondersteunen bij het behoud van en de terugkeer naar het werk tijdens en na de ziekte. Je weet onder meer welke wet- en regelgeving hierbij van kracht zijn.

Lees meer

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)