De oncologie draait door - Inschrijving geopend; registreren vanaf vandaag mogelijk!

  • 3 juni 2021
  • Nieuwsbericht
  • Oncologie
Oncologiedagen 2021

Op (15) 16 en 17 november aanstaande gaan de 38e V&VN Oncologiedagen van start. Ondanks de aanhoudende COVID-19 pandemie is er afgelopen maanden hard gewerkt om een keuze te maken in de ruim 100 onderwerpen die aangedragen zijn vanuit de commissies, netwerken, thema - en tumorwerkgroepen met als doel een inspirerend programma voor de zorgprofessional in de oncologische zorg! Dit laat zien dat de zorg rondom de oncologische patiënt volop in ontwikkeling is ondanks de huidige omstandigheden.
 
Tijdens de webinars ‘Oncologiedagen’ in 2020 werd al duidelijk dat tijdens de 1e COVID-19 golf het aantal kankerdiagnoses verminderd is. Tijdens de 38e V&VN Oncologie wordt stil gestaan welke impact COVID-19 heeft op de oncologische zorg. Daarbij zullen we ook aandacht hebben voor hetgeen COVID-19 ons, als oncologische zorgprofessionals, gebracht heeft.  Een ander plenair thema wat aan bod komt is ‘taboe’. Hierbij wordt stilgestaan bij bepaalde soorten kanker die niet echt makkelijk ter tafel komen zoals kanker onder de gordel. Daarnaast staan we stil bij de dood. Hoewel dit thema afgelopen jaren bespreekbaarder is geworden, blijft het een lastig onderwerp. Verder bieden de 38e V&VN Oncologiedagen een gevarieerd programma wat vertaalbaar is voor elke praktijk. Er zijn paralelsessies die zich richten op leeftijdspecifieke zorg, zorg voor naasten en nieuwe ontwikkelingen.

Het streven is om in november fysiek samen te komen in de ReeHorst te Ede. Mocht dit niet mogelijk zijn, gezien geldende voorschriften vanuit het RIVM, zal het gehele congres virtueel plaatsvinden. 

Registreren voor de V&VN Oncologiedagen 2021 is vanaf nu mogelijk!  
Het streven is om in november fysiek samen te komen in de ReeHorst te Ede. Mocht dit niet mogelijk zijn, gezien geldende voorschriften vanuit het RIVM, zal het gehele congres virtueel plaatsvinden. De registratiekosten worden op basis hiervan aangepast en eventueel teveel gemaakte kosten worden teruggeboekt op uw rekening.

Gereduceerd tarief 
Tot 1 augustus 2021 profiteert u van een gereduceerd inschrijftarief! Na deze datum betaald u het reguliere inschrijftarief. Het boeken van hotelkamers in de ReeHorst is mogelijk nadat er een definitieve keuze is gemaakt tussen digitaal en fysiek. 

Groepskorting 
Je kunt als groep inschrijven vanaf 10 personen. ACTIE: Bij inschrijving als groep vanaf 10 personen vóór 1 september ontvang je een korting op de totaalfactuur van 20% (gebaseerd op de deelnamekosten). Na inschrijving is het niet meer mogelijk om van de bovengenoemde actie gebruik te maken.

 

Lees meer!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!