De werkgroep is onderdeel van het Netwerk Verpleegkundig Specialisten Oncologie en bestaat uit een voorzitter en acht werkgroepleden. De werkgroep is samengesteld met leden uit diverse regio's verspreid over het land en uit diverse instellingen.

Het doel is om de kwaliteit van zorg te verhogen door middel van deskundigheidsbevordering specifiek voor BIG geregistreerde verpleegkundig specialisten, werkzaam in de oncologie & palliatieve zorg. Zij organiseert jaarlijks een symposium en diverse masterclasses waarbij patientenzorg, deskundigheidsbevordering en onderzoek centraal staan. Tijdens de scholingsactiviteiten wordt er een podium gecreëerd voor verpleegkundig specialisten om ervaring en kennis uit te wisselen. 

Werkdocument werkgroep Deskundigheidsbevordering

Leden werkgroep

Voorzitter, Sylvia Verhage, MANP verpleegkundig specialist Borstcentrum &
Palliatieve Zorg Jeroen Bosch Ziekenhuis ’s-Hertogenbosch

Vice voorzitter, Majorie de Werd, MANP verpleegkundig specialist
Borstkankercentrum, Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Desi van den Boogaard, MANP verpleegkundig specialist Gastro-entrologie Oncologie Jeroen Bosch Ziekenhuis ‘s Hertogenbosch 

Eke van Lunteren, MANP verpleegkundig specialist Oesophagus-maagcarcinoom UMC Utrecht

Hannah Tefsen, MANP verpleegkundig specialist hoofd/hals oncologie Antoni van Leeuwenhoek

Maarten van Vliet, MANP, docent HBOV Hogeschool Utrecht

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!