Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL)IKNL ondersteunt bij de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van palliatieve en oncologische richtlijnen.

De oncologische richtlijnen worden gepubliceerd op: www.oncoline.nl
De palliatieve richtlijnen worden gepubliceerd op: www.pallialine.nl
Informatie over IKNL is te vinden op: www.iknl.nl
European Oncology Nursing Society (EONS)Internationale verpleegkundige richtlijnen worden ontwikkeld door EONS. Informatie over richtlijnen van EONS is te vinden op www.cancernurse.eu/education/.
Guidelines International Network (GIN)GIN is een internationaal samenwerkingsverband van organisaties betrokken bij richtlijnontwikkeling.
Informatie over GIN is te vinden op: www.g-i-n.net  

ZonMW
Het ZonMW-programma 'Tussen Weten en Doen II' voor verpleegkundigen en verzorgenden heeft tot doel het verschaffen van een wetenschappelijke basis voor het handelen van verpleegkundigen en verzorgenden door het ontwikkelen en implementeren van (multidisciplinaire) richtlijnenKlik hier voor de pagina KWFKWF heeft verschillende subsidies om onderzoek en onderwijs te stimuleren.
Informatie over subsidies is op de volgende pagina te vinden: Klik hier voor de pagina.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!