Ook collega verpleegkundigen in de Commissie Deskundigheid feliciteren Paofi Tjia van harte met het ontvangen van de Oeuvre Award 2017!  

Voor Paofi's grote verdiensten in de patiëntenzorg en voor de verpleegkundige beroepsgroep is deze prijs haar zo gegund! Paofi heeft 40 jaar van haar leven in dienst gesteld van haar professionele doel: de zorg voor oncologie patiënten en de kennis van collega verpleegkundigen voortdurend naar een hoger niveau brengen. Immers, naast Paofi's inspanningen voor het verbeteren van de patiëntenzorg op de werkvloer, heeft Paofi destijds ook aan de wieg gestaan van de Commissie Deskundigheid. Jarenlang heeft zij zich onvermoeibaar ingezet voor deskundigheidsbevordering van onze beroepsgroep. Met veel respect en genegenheid wil de Commissie Deskundigheid Paofi bedanken dat zij destijds de basis heeft gelegd voor mogelijkheden van deskundigheidsbevordering: ondersteuning van educatie en professionalisering waar alle oncologieverpleegkundigen een beroep op kunnen doen.

Paofi, dank je wel voor al jouw inspanningen, we wensen jou een fijn en gezond pensioen toe en we zien elkaar vast nog terug op het 'oncologisch toneel'.

Met een hartelijke groet uit de Commissie Deskundigheid!

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)