Webinars voor én door zorgprofessionals over therapie(on)trouw

  • 2 maart 2021
  • Bijeenkomst
  • Oncologie
Hematologie

Webinars voor én door zorgprofessionals over therapie(on)trouw

In de serie webinars ‘Therapie(on)trouw in de oncologie’ komen diverse onderwerpen aan bod waar zorgprofessionals dagelijks mee te maken hebben. Hoe zorgt u als zorgprofessional ervoor dat uw patiënt trouw is aan zijn/haar therapie?

Tijdens de verschillende webinars worden de theorieën achter therapie(on)trouw besproken. Met daarbij aandacht voor de vormen en fases van therapie(on)trouw, oorzaken en gevolgen. In het bijzonder naar therapietrouwbegeleiding bij het gebruik van orale oncolytica. Meerdere best practices komen aan bod voor de optimale begeleiding van patiënten.

De webinars zijn bedoeld voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten en zijn ook voor deze groepen geaccrediteerd door V&VN en VSR (per webinar 1 punt). 

Data, tijden en thema’s:

Dinsdag 2 maart 2021, 20.00-21.00 uur, Therapie(on)trouw: bijwerkingenmanagement
Donderdag 8 april 2021, 20.00-21.00 uur, Therapie(on)trouw: monitoring in de praktijk

Registreer voor beide webinars!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!