Virtueel Borstkanker Behandeling Beter symposium 2020 (BBB-2020)

  • 15 oktober 2020
  • Congres/Symposium
  • Oncologie

Datum
15 oktober 2020

Tijd
13:00 - 20:00 uur 

Locatie
Online evenement

Omschrijving
We hebben hard gewerkt aan een programma dat we via een live stream (inclusief de mogelijkheid tot het stellen van vragen) met u zullen delen. Uiteraard laten wij ons niet uit het veld slaan door restricties, we passen ons zo goed mogelijk aan. Het ‘BBB’ is na 10 jaar niet meer weg te denken uit de congresagenda en daar zijn we trots op. We voelen het als onze verplichting en hebben er veel plezier in om het te organiseren.

Geen data over Covid-19 of IKNL statistieken, daar zijn andere symposia voor. Van ons krijgt u dit jaar antwoord op basale vragen bij het MDO in de eerste sessie.

Vervolgens de wel bekende onderzoekerssessie waarbij een 6-tal onderzoekers u kort zal meenemen in hun onderzoek en resultaten; altijd een zeer gewaardeerd programma onderdeel.

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.