V&VN Oncologiedagen Webinars

  • 18 november 2020
  • Congres/Symposium
  • Oncologie

Datum
16, 17 en 18 november 2020 

Tijd
In de avonduren 

Locatie
Online 

Omschrijving
Ondanks het feit dat het moeilijke besluit is genomen om de V&VN Oncologiedagen 2020 -in fysieke vorm, vanwege de Corona-pandemie- te annuleren,  nodigt V&VN Oncologie jou uit voor deelname aan de V&VN Oncologiedagen webinars ‘vak- en vliegwerk’ op 16, 17 & 18 november 2020.

Op deze 3 avonden wordt, gedurende 2 uur, online stil gestaan bij onder andere colon-, pancreas-, long- en prostaatcarcinoom. Daarnaast is er ook aandacht voor hematologie, ouderen & kanker en palliatieve zorg. Momenteel worden de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet binnen het programma en zal binnenkort te zien zijn op de website.

V&VN Oncologie gaat er vanuit dat op 16 & 17 november 2021 de V&VN Oncologiedagen weer als vanouds georganiseerd zullen gaan worden.

Het bestuur V&VN Oncologie en de commissie V&VN Oncologiedagen heten je van harte welkom!

 

Wil je op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen inzake de 38e V&VN Oncologiedagen, meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan met gepaste regelmaat updates rondom het programma, registratie en belangrijke deadlines!

Lees meer

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.