V&VN Oncologiedagen 2021

  • 15 november 2021
  • Congres/Symposium
  • Oncologie
Oncologiedagen 2021

Inschrijving geopend!

Op (15) 16 en 17 november aanstaande gaan de 38e V&VN Oncologiedagen van start.

Registreren voor de V&VN Oncologiedagen 2021 is vanaf nu mogelijk!
 
Het streven is om in november fysiek samen te komen in de ReeHorst te Ede. Mocht dit niet mogelijk zijn, gezien geldende voorschriften vanuit het RIVM, zal het gehele congres virtueel plaatsvinden. De registratiekosten worden op basis hiervan aangepast en eventueel teveel gemaakte kosten worden teruggeboekt op uw rekening.

Gereduceerd tarief 
Tot 1 augustus 2021 profiteert u van een gereduceerd inschrijftarief! Na deze datum betaald u het reguliere inschrijftarief. Het boeken van hotelkamers in de ReeHorst is mogelijk nadat er een definitieve keuze is gemaakt tussen digitaal en fysiek. 

Groepskorting 
Je kunt als groep inschrijven vanaf 10 personen. ACTIE: Bij inschrijving als groep vanaf 10 personen vóór 1 september ontvang je een korting op de totaalfactuur van 20% (gebaseerd op de deelnamekosten). Na inschrijving is het niet meer mogelijk om van de bovengenoemde actie gebruik te maken.

Lees meer!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!