Symposium Oncologie in Perspectief - Visie op de toekomst van de oncologie

  • 15 juni 2023
  • Congres/Symposium
  • Oncologie
Symposium 15 Juni 2023

Op donderdag 15 juni 2023 organiseert het Antoni van Leeuwenhoek voor de 28ste keer het symposium Oncologie in Perspectief, met als thema Visie op de toekomst van de oncologie.

Dit symposium voor oncologieverpleegkundigen en paramedici wil je niet missen!

Dit is het symposium voor oncologieverpleegkundigen en paramedici, waar je nieuwe kennis opdoet, ervaringen uitwisselt en collega's uit verschillende disciplines ontmoet. Na een plenaire start wordt er een diversiteit aan onderwerpen aangeboden in parallelsessies en workshops waarin je zelf je keuze bepaalt. Tussen de presentaties door kan je de stands van de exposanten bezoeken.

Nieuwsgierig? Kom dan op 15 juni 2023 naar Oncologie in Perspectief - Visie op de toekomst van de oncologie, in Theater De Meervaart in Amsterdam.

Bekijk hier het programma.

Inschrijven!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!