NRK Symposium "Uitgezaaide kanker in beeld"

  • 5 oktober 2020
  • Congres/Symposium
  • Oncologie

Datum
5 oktober 2020 

Tijd
17.30 - 21.00 uur

Locatie
Rijtuigenloods Amersfoort en thuis via livestream

Omschrijving
Wat weten we over uitgezaaide kanker? Hoe ziet de zorg voor patiënten er uit en hoe is de kwaliteit van leven? En welke gegevens over de zorg in de laatste levensfase zijn nodig om deze te verbeteren? Met de Nederlandse Kankerregistratie (NKR) en gegevens over palliatieve zorg wordt onderzoek gedaan om de zorg voor mensen met uitgezaaide kanker steeds verder te verbeteren.

Op deze avond wordt het rapport ‘Uitgezaaide kanker in beeld’ gepresenteerd.

Deze avond is bij te wonen in de Rijtuigenloods te Amersfoort op een veilige 1,5 meter afstand (beperkt aantal kaarten, zolang de voorraad strekt) of online thuis te volgen via een livestream. U bent van harte welkom. Bij inschrijving kunt u aangeven of u bij voorkeur in de Rijtuigenloods komt of dat u thuis via de livestream aansluit.

 

Inschrijven

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.