LIVE: Post-EHA Update voor verpleegkundigen

  • 30 september 2021
  • Congres/Symposium
  • Oncologie
Post ASH

Datum
30 september 2021

Tijd
19.30 - 21.00 uur

Locatie
Live-uitzending

Omschrijving
De behandeling van patiƫnten met hemato-oncologische tumoren verandert continue: soms drastisch, soms subtiel. Deze geaccrediteerde e-learning (19.30 - 21.00 uur) is gericht op verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Behalve bijscholing over bredere algemene hematologie en een cursus bloedwaarden van de patient, wordt u specifiek bijgepraat over de huidige stand van zaken m.b.t. Multipel Myeloom en Hodgkin lymfoom. Hierbij wordt speciale aandacht besteed aan de meest recente (onderzoeks)ontwikkelingen die eerder dit jaar zijn gepresenteerd tijdens het congres van de European Hematology Association (EHA).

Tijdens deze e-learning wordt elk onderwerp eerst door een deskundige hematoloog ingeleid en uitgediept. Daarna wordt elk onderwerp onder leiding van presentatrice Inge Diepman nabesproken door het verpleegkundige discussiepanel en de artsen.

Meer informatie

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!