Jaarcongres Carend 'Leven toevoegen aan de dagen'

  • 16 maart 2023
  • Congres/Symposium
  • Oncologie
Carend

Op 16 maart 2023 is het dan eindelijk zover: in de Jaarbeurs in Utrecht vindt het allereerste Jaarcongres van Carend plaats met als congrestitel 'Leven toevoegen aan de dagen'. Bekijk hier het hele programma. Inschrijven kan via deze link.

Het congres is bestemd voor iedereen met interesse in de palliatieve zorg. Het programma bestaat uit plenaire lezingen en neen variëteit aan workshops, waardoor iedere deelnemer zijn eigen route door de dag bepaalt. Hiermee is het programma interessant voor zorgverleners als artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en paramedici.

Met sprekers als Teun Toebes, Manu Keirse, Sander de Hosson, Menno de Bree, Liesbeth van Vliet, Sabine Netters en Eric Geijteman zullen we aandacht kunnen besteden aan alle domeinen van de palliatieve zorg.

Meer informatie

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!