GE Oncologie Congres

  • 26 januari 2024
  • Congres/Symposium
  • Oncologie
GE Banner Congres 260224

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en deel praktijkervaringen tijdens het 13e Gastro Enterologisch Oncologisch Congres, gehost door het Amsterdam UMC in samenwerking met het Cancer Center Amsterdam (CCA). Dit jaar hebben we het programma vernieuwd met een focus op algemene en tumorspecifieke onderwerpen. Verken sessies over pré[1]maligne aandoeningen, palliatieve zorg en de impact van virtual reality op onze zorg. Onze enthousiaste sprekers delen praktijkvoorbeelden en vragen actieve betrokkenheid van deelnemers. Mis ook de spannende speurtocht langs de sponsorstands niet, waarbij een geweldige prijs wacht op de winnaar.

Dit evenement, mogelijk gemaakt door samenwerking met de Tumorwerkgroep GE van V&VN Oncologie en CCA, vindt plaats op 26 januari 2024. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen de toekomst van GE oncologische zorg te verkennen.

Bekijk hier het programma.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

De congresredactie

Annuska Schoorlemmer   Verpleegkundig specialist heelkunde
André Sterk   Verpleegkundig specialist heelkunde
Mariëtte Weterman   Verpleegkundig specialist oncologie
Irma Hoekstra   Verpleegkundig specialist i.o. MDL
Patrick de Vries-Hofman    Verpleegkundig consulent heelkunde
Carolien van Nobelen-Calis   Verpleegkundig consulent heelkunde
En mede namens het gehele GIOCA team


                                     

Inschrijven

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)