ALV V&VN Oncologie 6 oktober 2020

  • 6 oktober 2020
  • ALV
  • Oncologie

Alle leden van V&VN Oncologie zijn van harte uitgenodigd tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering. Wil ook jij jouw stem laten horen in het verbeteren van de Oncologische zorg op (inter)nationaal niveau? Wil jij jouw stem niet verloren laten gaan en inzetten voor dit doel? Kom dan naar de digitale vergadering!

Afgelopen 1 april 2020 heeft de ALV van V&VN Oncologie niet door kunnen gaan in verband met de COVID-19 crisis. In de bestuursvergadering van 6 mei jl. is besloten om de ALV om te zetten naar een online Webinar en te verzetten naar 6 oktober 2020.

Online Webinar

Datum
Dinsdag 6 oktober 2020  

Tijd
Van 19.00 uur tot 20.00 uur

Aanmelden
Via secretariaatoncologie@venvn.nl

Er wordt nog gewerkt aan de agenda voor deze ALV.

Heb jij vragen, actuele thema’s of onderwerpen die jij graag op de agenda zou willen zetten op de ALV? Dien deze dan voor augustus in via Gabriëlle de Zwaan; secretariaatoncologie@venvn.nl.

 

Graag tot ziens op 6 oktober 2020!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.