Over ons

ONZE VISIE: 

Verpleegkundigen en Verzorgenden werkzaam binnen de neuro en revalidatie, in staat te stellen om een sterke positie binnen de Nederlandse gezondheidszorg in te nemen op basis van de pijler ‘verpleegkundigen en verzorgenden’ van de Excellente Zorg.

Eerste Pijler

De afdeling Neuro en Revalidatie wil aansluiten bij het onderwerp excellente zorg. We denken dan met name aan de punten uit de eerste pijler. (zie afbeelding)

De afdeling Neuro & Revalidatie wil dit bereiken door krachtenbundeling van verpleegkundigen en verzorgenden uit diverse werkvelden en met diverse functies, door inzet van moderne media, door samenwerking met andere beroepsgroepen en patiëntenverenigingen en door internationale samenwerking.

Het bestuur bestaat uit 4 personen: De voorzitter Dick Richards, Annette Baars, Brita Daniëls en Brenda Fibicher.

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)