GA JIJ DE UITDAGING AAN?

  • 9 mei 2023
  • Nieuwsbericht
  • Neuro & Revalidatie
Besturen Verenigingsplatform

Ben jij die collega die de uitdaging aan gaat om van V&VN Neuro & Revalidatie weer een bloeiende afdeling van, voor en door leden te maken?

Dan zijn we op zoek naar jou als bestuurslid van de afdeling V&VN Neuro & Revalidatie!

Eerder hebben wij onze leden geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen en de herinrichting van hun afdeling V&VN Neuro & Revalidatie. Na meerdere gesprekken met de subgroepen, een ledenenquête en een afdelingsvergadering is besloten dat een aantal leden zich gaat richten op de werving van een nieuw bestuur. Wij zijn hier mee aan de slag gegaan en hierbij brengen wij graag de vacature en profielen voor bestuursleden V&VN Neuro & revalidatie bij je onder de aandacht. In de vacaturetekst lees je meer informatie over de afdeling, de taken van het bestuur en wat wij je kunnen bieden.

Voel jij je uitgedaagd en heb je interesse in een rol binnen het bestuur van V&VN Neuro & revalidatie? Stuur dan, uiterlijk 23 mei, een korte motivatiebrief naar Meike van Halm (adviseur vereniging) via m.halm@venvn.nl , wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Ook bij andere vragen kun je contact op nemen met Meike via m.halm@venvn.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!