Experts gezocht voor de afdeling Neuro & Revalidatie

  • 17 januari 2024
  • Nieuwsbericht
  • Neuro & Revalidatie
Afbeelding1
   
 
  We ontvangen regelmatig verzoeken om mee te kijken en denken bij aan de totstandkoming en herziening van (modules van) richtlijnen binnen ons vakinhoudelijke aandachtsgebied (Neuro & Revalidatie). Lijkt het je leuk en interessant om op regelmatige basis mee te werken aan de totstandkoming van de richtlijnen binnen jouw vakgebied? Meld je dan aan als lid van onze expertpool (adviesgroep) in oprichting.

Enkele taken van de expertpool-leden zijn:
  • Bijdragen aan de totstandkoming van richtlijnen;
  • Het leveren van commentaar in de commentaarfase;
  • Advies gevraagd/ongevraagd aan het bestuur rondom richtlijnen binnen ons vakgebied.
De expertpool werkt hoofdzakelijk online. Je wordt ondersteund door het bestuur. Leden met een bijdrage in de vorm van een advies kunnen punten opvoeren in het kwaliteitsregister van V&VN. Dit zijn zogeheten ODA-punten (Overige Deskundigheid bevorderende Activiteiten).

De oprichting van een expertpool is voor ons belangrijk omdat we daarmee kunnen waarborgen dat de inhoudelijke en praktische kennis van onze leden wordt meegewogen bij het ontstaan van richtlijnen binnen ons vakgebied. De verzoeken kunnen zowel vanuit interne als externe partners worden uitgezet.
Heb je interesse, stuur dan een mail voor een kennismaking en verdere informatie aan Dick Richards via d.richards@venvn.nl.
 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)