Uitnodiging bijeenkomst NAH Oost Dinsdag 16 januari 2024

  • 10 januari 2024
  • Bijeenkomst
  • Neuro & Revalidatie

Onderwerp: Visuele problemen door Niet Aangeboren Hersenletsel
Gastsprekers: Petra Groothuis en Celeste Elizen van Koninklijke Visio Nederland
Locatie: Frans op den Bult, Hengelosestraat 8, 7561 RT Deurningen (navigatie Dinkelland
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Koninklijke Visio is een expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen. Hun motto is meedoen mogelijk maken. Visio zet zich in om mensen met een visuele beperking zo zelfredzaam en zelfstandig mogelijk door het leven te laten gaan. Ongeacht of de oorzaak een oogaandoening is of dat de visuele problemen ontstaan doordat de hersenen hun werk niet goed doen.

Deze avond vertellen onze gastsprekers Petra en Celeste ons over visusproblematiek bij NAH. Het zien wordt in veel delen van de hersenen aangestuurd. Schade aan de hersenen kan daarom vaak ook visuele problemen opleveren.

Welke klachten dit kunnen zijn en welke hulp Visio kan bieden staat centraal op 16 januari. Er worden hulpmiddelen getoond en er zal volop gelegenheid zijn voor het stellen van vragen. Op 16 januari 2024 bent u van harte welkom bij Frans op den Bult van 19.30 – 21.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Petra Baks via administratie@nah-oost.nl. Wanneer u zich niet heeft aangemeld maar toch graag wilt komen, bent u ook van harte welkom.

Kosten voor deelname zijn voor mensen met NAH €5, betrokkenen €7,50 en professionals €10.

Kijk voor meer informatie over NAH Oost eens op onze site www.nah-oost.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)