Samen Sterker in de revalidatie: op naar een optimaal revalidatieklimaat door verpleegkundigen en verzorgenden

  • 27 september 2024
  • Congres/Symposium
  • Neuro & Revalidatie
  • Gelderland

27 September 2024, van 09.30-16.30 uur, Klimmendaal Revalidatie, Arnhem

Op vrijdag 27 september 2024 organiseren Studio GRZ, V&VN, Amstel Academie, Reade en Klimmendaal Revalidatie de Themadag: Samen Sterker in de revalidatie: op naar een optimaal revalidatieklimaat door verpleegkundigen en verzorgenden, werkzaam in de medisch-specialistische revalidatie (MSR) én geriatrische revalidatie (GR).

Informatie
Op elke revalidatieafdeling, zowel in MSR als in GR, hebben verpleegkundigen en verzorgenden een belangrijke rol bij het uitdagen en stimuleren van revalidanten om hun revalidatiedoelen te behalen. De cultuur die hierbij gecreëerd wordt door cliënt, professional en omgeving wordt ‘het revalidatieklimaat’ genoemd. Diverse aspecten die hierbij van belang zijn worden op deze themadag belicht.
Deze dag is een vervolg op de eerdere twee Jíj doet er toe!-themadagen die in 2022 en 2023 plaatsvonden.

Op deze themadag ligt het accent meer op de teamsamenwerking, vandaar dat Jíj doet er toe! is vervangen door Samen Sterker.
We bieden je op deze dag handvatten om jouw rol als verpleegkundige en verzorgende in het revalidatieklimaat nog beter te kunnen pakken. 

Er is plaats voor max. 100 deelnemers, toegangsprijs €165,--.

Programma
Het programma wordt op dit moment samengesteld. Het bestaat uit een aantal plenaire presentaties en een keuze uit een aantal workshops.

Om 9.30 uur zal koffie en thee klaarstaan (uiteraard met iets lekkers). Het inhoudelijk programma duurt van 10.00-16.15 uur (inclusief netwerklunch). We sluiten de dag van 16.15-17.00 uur af met een (gratis) netwerkborrel.

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)